אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/01/2016 | 19:37 | מאת: רוני

שלום רב אני נוטלת אומגה 3 "950" של סולגאר האם ניתן להחליף זה באגוזי פקאן/אגוזי מלך לקבלת אותה תכולת אומגה איזה מהם עדיף האם זו אותה איכות לזיכרון וריכוז, נוגד דלקת,הרגעה,עיכול,זרימת דם מה ההבדל בינהם לתוסף בחומצות, באופן הפעולה?במיוחד כאשר אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס-השימוטו איני צורכת דגים, אבל משתדלת לקבל את מהשצריך באופן טבעי מהמזון

14/01/2016 | 16:23 | מאת: טובה בר-שאן

וני שלום כאשר את לוקחת אומגה 3 את כבר מקבלת את המוצר המוגמר .כאשר את אוכלת אגוזי מלך . הגוף צריך להפוך אותו לEPA ולDHA. לכן חשוב שתאכלי דגים ואגוזי מלך. ובמקרה שלך לא יזיק גם שתקחי את התוסף בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית