בקבוק עם עובש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/01/2016 | 20:43 | מאת: שחר

שלום, גיליתי על הפיטמה של הבקבוק מים של הבת שלי בת השנתיים ממש עובש... כמובן שזרקתי את הפיטמה השאלה שלי האם זה מזיק לשתות ממנה כי אני מניחה שהיא שתתה מזה הרבה זמן ואני לא שמתי לב... אני לא שוטפת כמעט את הבקבוק כי זה רק לשתית מים אבל אני רואה שזה בהחלט טעות... האם יכטל להיות פגיעה בריאותית כתוצאה מזה? מדאגת מאוד, שחר.

14/01/2016 | 16:16 | מאת: טובה בר-שאן

שחר שלום רוב הסיכויים שלא קרה כלום יש גם מקרים שהעובש יכול להזיק עם זאת פטריה פתוגנית . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית