קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/12/2015 | 20:27 | מאת: אייל

שלום רב. אני מתחיל ללמוד פעמיים בשבוע, קשה לי מאוד לשבת ולהתרכז בכיתה (הפרעת קשב והיפראקטיביות). אני כמובן לא מעוניין להתחיל עם ריטלין. אני מחפש משהו שיתן לי את ”ההרגשה” שהכי קרובה לריטלין. הכוונה למשהו שימקד אותי מצד אחד, וגם שתהיה השפעה מעוררת מצד שני. קניתי אנרג`י מאקה וגוארנה. (הבנתי כבר שגוארנה לא כל כך רלוונטי לזה) אני צריך ש ”ההשפעה” תהיה ל 5 שעות. קיימים כל כך הרבה מוצרים, תמציות. ג'ינסנג סיבירי, רוזמרין, ספלילה, פשתה שרועה, שוש קירח וכ'ו... על מה אתם יכולים להמליץ לי שיתן לי את ההרגשה וההשפעה שאני מחפש? יש לציין שיותר חשוב הקשב והריכוז, על ההיפראקטיביות אני עוד יכול "להתגבר". האם אתה ממליץ על משהו אחר?

11/12/2015 | 05:02 | מאת: טובה בר-שאן

אייל שלום קודם כל חשוב לעשות שינוי גם בתזונה אבל יש 3 דברים שחשוב שתיקח B קןמפלקס אומגה 3 ופוספטידיל סרין בברכת חג אורים שמח בהצלחה טובה בר- שאן

11/12/2015 | 19:14 | מאת: אייל

אז ככה. יש לי אומגה 3 (כל כמוסה 400 מ"ג של dha), ופוספטידיל סרין של "ממולייף" שבכל כמוסה 100 מ"ג של פוספטידיל סרין. האם ניתן ומומלץ לקחת אותם ביחד? אני התחלתי עכשיו, ולוקח כל יום 2 כמוסות מהאומגה ו 2 כמוסות מהפוספטידיל (לוקח אותם ביחד). ומה לגבי ימי הלימודים עצמם? יש כל מיני פורמולות, שמן אתרי של רוזמרין וכ'ו... האם יש משהו שאת ממליצה לקחת ממש בסמוך לשעות הלימודים שיתן אפקט של עירנות וריכוז? תודה רבה ושבת שלום.

מנהל פורום תזונה טבעית