שומן טראנס ועוד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/11/2015 | 23:23 | מאת: ש

שלום רב, ברצוני לדעת האם בגבינות צהובות טבעוניות העשויות ברובן משמן קוקוס יש שומן טראנס בגלל שהן מוצקות האם יש סיכון שהשמן הפך למוקשה שאלה 2 מאיפה מגיע השומן הרווי הגדול אם השומן צמחי צירפתי קישור היכן ניתן לראות את המרכיבים התזונתים של גבינה כזו http://www.foodsdictionary.co.il/Products/596/%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91%D7%94%20%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA תודה

29/11/2015 | 11:56 | מאת: טובה בר-שאן

ש שלום שמן קוקוס בטמפרטורת החדר הופך מוצק ורוב השומן שלו רווי. זה לא תהליך שהופך אותו ומשנה אותו לטרנס. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית