מעוניין לקבל את חוות דעתך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/11/2015 | 22:59 | מאת: יוסי נחושתן

התחלתי לפניי כחודשיים בדיאטה ובין היתר פעמיים בשבוע בערב אני אוכל גביע יוגורט 3 אחוז עם פרוסת לחם שיפון 100 אחוז כפית דבש 4יחידות אגוזי מלך וכף גדולה של קורנפלקס .רציתי לדעת אם זהו דבר עתיר בקלוריות או שהוא מומלץ

29/11/2015 | 11:53 | מאת: טובה בר-שאן

יוסי שלום חסרה לי אינפורמציה מה התפריט שלך במשל כל היום. אבל בגדול. יוגורט ואגוזי מלך זה מצוין למה דבש וקורנפלקס? אין לי מושג אם מתאים לך או לא. הקורנפלקס פשוט לא נותן כלום. זה מזון מעובד וריק בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית