רמת כולסטרול בתקופת הנקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/11/2015 | 03:33 | מאת: דפנה

שלום, הבנתי שבתקופת הריון והנקה רמת הכולסטרול עולה. מהי רמת הכולסטרול המקסימלית התקינה בתקופת הנקה? אני מניקה שלוש פעמים ביום, ילדה בת שנתיים. עשיתי בדיקות דם והרמות שלי הן כאלה: כולסטרול - 233 טריגליצרידים - 75 HDL - 59 Non-hdl -174 Ldl - 160 האם הכולסטרול גבוה, או סביר לתקופת הנקה? אני שואלת כאן כי ראיתי בחיפוש שבעבר אחת המומחיות של הפורום התמצאה בנושא של כולסטרול בהנקה.

19/11/2015 | 04:52 | מאת: טובה בר-שאן

דפנה שלום הכולסטרול צריך להיות עד 200 וLDL עדיף שיהיה עד 130 בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית