מעלה אדומים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/11/2015 | 10:09 | מאת: שרית

שלום ברוני לשאול הבת שלי בת 11 ויש לה קצת ניתוקים בבית הספר שהיא קצת חולמת הייתי אצל נירולוג ואמר שיש ניתוקים אבל לא צריך טיפול תרופתי אני מאוד רוצה לעזור לה להמשך העתיד כי כל שנה הלימודים יותר קשים יש מצב שאומגה 3 יעזור לה גם מבחינת ציונים שיהיו יותר גבוהיים והייתי שמחה שהם את ממליצה על אומגה 3 איזה חברה טובה ומה כמות שהיא צריכה ליום תודה רבה

19/11/2015 | 04:40 | מאת: טובה בר-שאן

שרית שלום אומגה 3 זה מצויין בשבילה כדור של 1000 מ"ג של אלספה + קומפלקס B50 בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית