אבוקדו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/11/2015 | 07:44 | מאת: מאיה

שלום יכול להיות שיש זנים של אבוקדו שיש בהם פחות שומן מאשר זנים אחרים? קניתי בסופר אבוקדו ממש ממש קטנים, בגולם של אגס , וגם לא היה להם טעם (היו מעט טפלים) וגם חשתי שהם ממש א שומניים אלא יותר מימיים לעומת אבוקדו גדולים שבהם ממש חשים בשומניות. היתכן שיש באלו פחות שומן? ואם כן - האם זה אומר שהם פחות בריאים? תודה

19/11/2015 | 04:23 | מאת: טובה בר-שאן

מאיה שלום איםן ספק שזנים שונים יכילו ריכוז שומן שונה .זה גם תלוי בדרגת הבשלה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית