בטטה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ידוע שכדי לאבד כמה שפחות ויטמינים רתוי לאפות בתנור במקום לבשל אלא שאין לי תנור ולכן אני מאדה עם מים. כמובן שבבישול זה אני מאבדת חלק מהויטמינים. אם אשתה את המים בהם בישלתי את הבטטה אם ארוויח את הויטמינים? ושאלה נוספת- האם המים מכילים עמילן מהבטטה? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
מורן שלום עדיף לאדות את הבטטה בסלסלת אידוי וכך הויטמינים נשארים בבטטה. הרעיון שלך לשתות את המים הוא רעיון נכון . המיים מכילים גם ויטמינים וגם קצת עמילן מהבטטה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן