גויבות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום החלה עונה של גויבות,כמה אפשר לאכול מהם(למי שיש סוכר גבולי)והאם הגרעינים יכולים להזיק? תודה רונה
לקריאה נוספת והעמקה
רונה שלום הגויאבה מכילה כמות יפה שלחלבון מן הצומח, סידן, מגנזיום ואשלגן. היא עשירה בפיטוכימיקלים נוגדי חמצון כגון ליקופן וקרטנואידים. אבל היא מפורסמת במיוחד בגלל תכולת הויטמין C שלה - היא מקום שני מכל הירקות והפירות! כל העושר הזה של מרכיבים חיוניים מעמיד אותה במקום הראשון לטיפול במגוון רחב של בעיות כגון: סינוסיטיס, אסטמה, אטופיק דרמטיטיס, אובאיטיס, גסטריטיס ועוד. ניתן לאכל ממנה גויאבה ליום . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן