בעית גדילה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/09/2015 | 12:24 | מאת: ירון

שלום רב, בני בן 4.5 שוקל 14 ק"ג ובגובה 99 סמ. הילד נמצא במעקב של רופו מומחה. כל הבדיקות תקינות ואין חוסר אפילךו בהורמון גדילה, הילד בריא חיוני ועושה ספורט, אך הבדל הגובה בינו לבין חבריו בלתי נתפס. אגב הילד אוכל תזונה מגוונת אך אין בכלל ספק כי כמויות האוכל למטה מן הממוצע. אני רוצה לתת לילד תוסף תזונה שכולל אבף וויטמין A שהבנתי שהם רלבנטיים מאוד לגדילה. האם אתן ממליצות על מולטי ויטמין מסוג מסוים?

24/09/2015 | 17:47 | מאת: טובה בר-שאן

ירון שלום יש לבדוק מה רמת ויטמיני B וD וA אצל ילדך? וכן רמות הסידן והמגנזיום והברזל ? למה לא בודקים לו גורמים אילה? לאחר בדיקות ניתן לשקול תוספי תזונה בברכת חג סוכות שמח בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית