עזרה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/09/2015 | 15:31 | מאת: ליאן

בת 24..בשבועות האחרונים צץ לי פתאום וריד בפנים באיזור הרקה בין העין למצח..הוא לא בולט החוצא אבל רואים אותו..הוא מאוד מפריע לי..האם יש סיכוי לפיתרון? באמצעות ויטמינים מסויימים כמו תמצית רימונים/ענבים וויטמין k/e שאני יודעת שטובים לכך..או שהפיתרון היחידי זה טיפולים פוללשניים ואין סיכוי באמצעות שמנים וויטמינים לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש!

24/09/2015 | 17:44 | מאת: טובה בר-שאן

ליאן שלום . כל הפלוואנואידים ביחד עם ויטמין C עובדים חזק מאוד על כלי הדם ויכולים למנוע את יציאת הורידים. בברכת חג סוכות שמח ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית