אבקת חרובים וקקאו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/09/2015 | 17:36 | מאת: רינה

שלום רב, האם שתייה מאבקת קקאו או מאבקת חרובים טובה לבריאות? מה היתרונות? והאם יש גם חסרונות? תודה רינה

24/09/2015 | 17:41 | מאת: טובה בר-שאן

רינה שלום אבקת קאקאו אמיתית מפולי קאקאו טובה מאוד יש בה אנטיאוקסידנטים רבים עשיר במגנזיום וסידן וברזל החיסרון זה הקפאין לחרוב תכונות בריאותיות חיוניות לגופנו – בהיותו עשיר בסידן, ויטמינים A, B ו- C, ומינרלים (סידן, ברזל, אשלגן, מגנזיום ועוד), ומהווה תחליף לקקאו המכיל קפאין. בברכת חג סוכות שמח והבהצלחה טובה בר- שאן .

מנהל פורום תזונה טבעית