מס שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/08/2015 | 17:32 | מאת: שירה

ברצוני בבקשה לשאול מס שאלות שקשורות זו לזו ובבקשה תענו לי לפי הסדר שיהיה לי קל להבין- 1) האם נכון שגם באורז בסמטי וגם בקינואה יש עמילן? 2) אם זה נכון- אז מי מהם מכיל יותר עמילן? 3) איפה יש יותר עמילן? באורז בסמטי מלא או באורז בסמטי לא מלא? 4) האם אורז בסמטי מלא בריא יותר מאורז בסמטי לא מלא? ואם כן אז למה הוא בריא יותר? (חוץ מתכולת סיבים גדולה יותר). 5(- מה נחשב לבריא/מזין יותר? אורז בסמטי מלא או קינואה? אלפי תודות מראש

02/09/2015 | 08:57 | מאת: טובה בר-שאן

שירה שלום 1. באורז ובקינואה יש עמילן. אך בקינואה כמות העמילן נמוכה יותר כי יש יותר חלבון. לכן הוא נחשב גם בריא יותר . באורז החלבון הוא חלבון חסר. 2. אורז מלא בריא יותר כיוון שמכיל סיבים וויטמינים . בברכה ובהצלחה שנה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית