מס שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/08/2015 | 07:34 | מאת: שוש

שלום אודה לך אם תעני לי לשאלותי הבאות: 1- האם על מנת להנות מיתרונות הצ'יה עלי לטחון אותם (כמו שטוחנים את הפשתן) או שאפשר לאכול אותם/לבלוע אותם כמו שהם בלי לטחון? 2- רימון- ידוע שכדי להנות מהיתרונות של הירקות והפירות רצוי לאכול אותם בזה הרגע אחרי שנחתכו ולא הרבה זמן לאחר מכן כי אז הם מתחמצנים וכוי...האם ככה גם בנוגע לרימון? כלומ- אם אני מפרידה את הגרעינים מהרימון ושדה בקופסא -האם יש לאכול את הגרעינים ישראחרי שהוצאתי אותם מתרמיל הרימון או שאני יכולה לשים במקרר ולאכול גם למחרת? או שאם אוכל למחרת אאבד מהיתרונות התזונתיים? 3- סומסום מלא מול שקד טבעי לא קלוי/ממולח- איפה יש יותר ויטמינים ומינרלים ובפרט ברזל? אודה אם תעני לי לפי על כל שאלה בנפרד כדי שיהיה לי ברור תודה 3

22/08/2015 | 17:35 | מאת: טובה בר-שאן

שוש שלום 1. אין צורך לטחון ציה . 2. עדיף לאכל את הרימון כמה שיותר קרוב להוצאת הגרעינים. 3. בשומשום יש יותר ברזל מאשר בשקדים אבל חשוב לגוון בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית