כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/08/2015 | 00:42 | מאת: חגית

שלום. אני אדם רזה שעושה ספורט והתזונה שלי לא עשירה כלל בשומנים. בבדיקות נמצא רמה גבוהה של כולסטרול רע 268 יחד עם זאת הכולסטרול הטוב גבוה מאוד 90 והטריגלצרין נמוך 55. גם נתרן מעט נמוך. האם שינוי בהרגלי תזונה יעזור בהורדת הכולסטרול? עד כמה זה קריטי ? האם זה מעיד על תורשה והאם מצריך נטילת תרופות. תודה חגית

22/08/2015 | 17:29 | מאת: טובה בר-שאן

חגית שלום הכולסטרול הכללי הוא סיכום של הכולסטרול הרע והטוב . הכולסטרול הטוב שלך מצוין. כיוון שאינני יודעת עלייך הרבה ואין לי יומן אכילה שלך . המלצתי שתלכי לתזונאית שתבנה איתך תוכנית המתאימה למצב. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית