אבקת חלבון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/08/2015 | 16:52 | מאת: אמיר

שלום רב קוראים לי אמיר אני בן 23 שמתאמן בחדר כושר אימון חזק..אני חושב לקנות אבקת חלבון ולקחת 2 מנות ביום . קראתי הרבה מחקרים בהיותי סטודנט לסיעוד חלק מהמחקרים בעד וחלק נגד. אני יודע שחייב להתאים את כמות החלבון הנצרכת לצורך הגוף אבל השאלה האם זה מזיק למשל גורם להצטברות שומנים בדם או משפיע על הלב ?? דבר שני האם זה משפיע אם נלקח בזמן שלוקח תרופה נגד חרדה (לןסטרל100מ''ג)

22/08/2015 | 17:27 | מאת: טובה בר-שאן

אמיר שלום אדם צריך ביום 0.8 גרם חלבון על כל ק"ג גוף. אדם שעושה ספורט מסיבי צריך ביום בין 1 ל1.6 גרם חלבון על כל ק"ג גוף . מעבר לזה נוצר עומס על הכליות וכן נוצרת חומציות שהגוף צריך לעבוגד קשה כדי לנטרלה המלצי לקבל את מה שאתה צריך באוכל נכון לפני ואחרי ספורט . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית