מעבר לטבעונות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/08/2015 | 22:25 | מאת: שרי

שלום, עברתי לטבעונות כמעט מלאה לפני כארבעה ימים בשל דלקת בדרכי עיכול. היתה לי השפעה ממש טובה והפסקתי לקחת אומפרדקס וכן הפסיקו לי התעטשויות של אלרגיה! אבל, מדי ערב מגיעים לי גירודים בכל מיני מקומות גוף כמו אלרגיה, יש לי תחושת קור וצמרמורת ואולי קצת גם חרדה שאולי אני לא עושה דברים נכון ואני עלולה לעשות לעצמי נזק. אני די מקפידה על תזונה מאוזנת של סידן, ברזל וחלבונים. האם זה תהליך ניקוי?מה זה? תודה, שרי

16/08/2015 | 15:33 | מאת: טובה בר-שאן

שרי שלום עושה רושם שאכן את עוברת תהליך של ניקוי אך חשוב שתלכי לתזונאית שתבנה איתך תוכנית למצבך. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

16/08/2015 | 15:33 | מאת: טובה בר-שאן

שרי שלום עושה רושם שאכן את עוברת תהליך של ניקוי אך חשוב שתלכי לתזונאית שתבנה איתך תוכנית למצבך. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית