שאלה.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/07/2015 | 22:22 | מאת: גיא.

שלום רב, בן 38 1.85 שוקל כ97 ק"ג. ומתקשה מאוד לרדת במשקל ולהוריד קצת מהבטן שתפחה לי במשך השנים האחרונות. אני לא אוכל -לפחות במשך השנה האחרונה יותר מדי אלה רק כמה שצריך, בימים מסוימים אף פחות ממה שצריך, ולא מצליח לשנות משהו. חשוב לציין שאני מיישם גם תרגילי גב ובטן יומיומיים, הולך ורץ קצת, לפחות פעם פעמיים בשבוע, כל זאת ולא מצליח להוריד את הבטן שהתפתחה במשך השנתיים האחרונות, ועוד אני לא אוכל הרבה, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אוכל יותר... מיואש מהעניין, ישנם המלצות..?

02/08/2015 | 08:58 | מאת: טובה בר-שאן

גיא שלום האינפורמציה שנתת מאוד כללית וקשה להתיחחס ולתת לך מתכון להורדת הבטן . המלצתי החמה שתפנה לתזונאית שתבנה איתך תוכנית תזונה ואורח חיים המתאימה לך. חשוב להבן שלא מספיק שאתה אוכל מעט . תלוי מה אתה אוכל . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית