חומצה אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/07/2015 | 10:30 | מאת: שיר

בת 42 סובלת מנימול ברגליים ובידיים בעיקר בעת שכיבה וישיבה. כמוכן מאיזורים שורפים כואבים באיזור קו החזיה ומידי פעם עור שורף באיזורים שונים בגוף. יש לציין שאין לי חסרים של בי 12 ואין לי סוכרת. קראתי באינטרנט על חומצה אלפא לפואית. האם כדאי/מזיק לנסות?באיזה מינון?לאיזה תקופה?

15/07/2015 | 14:11 | מאת: טובה בר-שאן

שיר שלום חשוב לבדוק ממה השריפה האם יש סיפור של בלוטת תריס? אבל אלפה ליפואית היא תוסף חשוב לנזקים עצב. קשה לי לתת לך מינון לדעתי יש מקום שתפני לנטורופטית שתיתן לך מינון בהתאם למצבך . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

15/07/2015 | 23:18 | מאת: שיר

אכן סובלת מתת פעילות בלוטת התריס אבל מעבדתית אני מאוזנת...יש לך אולי המלצה בנושא?

מנהל פורום תזונה טבעית