טבעונות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/07/2015 | 21:10 | מאת: סיוון

שלום , אני בת 16 והייתי רוצה להפוך לטבעונית , יש לי כמה שאלות ואשמח לתשובות . 1.האם נשקפת סכנה בריאותית בשינוי מהיר מאכילת בשר לטבעונות ? כמובן שאקפיד על תוספי תזונה. 2. האם טבעונות יכולה לגרום לירידה במשקל ? 3.האם זוהי בחירה בריאה ? מה ההשפעות המשמעותיות ביותר של אורך חיים זה על הגוף? תודה רבה !

15/07/2015 | 14:09 | מאת: טובה בר-שאן

סיוון שלום 1. נממש לא אם את אוכלת את כל מרכיבי המזון שטבעוני חייב לאכל . 2. לא תמיד כיוון שיש אנשים טבעונים שאוכלים לא נכון ומשמינים . 3. אם אכילה מאוזנת זוהי בחירה בריאה מאוד לרוב האנשים בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית