קמח חומוס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/07/2015 | 10:59 | מאת: דלית

שלום רב, האם הקמח חומוס מחנויות טבע עשוי מגרגרי חומוס לא קלויים ? אם עושים קמח מגרגרים קלויים לא מאבדים את כל האיכויות שלו ?

15/07/2015 | 14:14 | מאת: טובה בר-שאן

דלית שלום לדעתי הקמח עשוי מגרגרים לא קלויים . תמיד תהליכי עיבוד גורמים לחלק מהמרכיבים ללכת לאיבוד. בהצלחה בברכה טובה בר- שאן

05/08/2015 | 12:05 | מאת: דניאל

טובה היקרה, הציפייה ממך היא שתעני תשובה מדוייקת ולא משוערת. האם גרגירי החומוס נקלים או לאו לפני טחינתם לקמח. גם התשובה שכל תהליך גורם לאובדן ערך תזונתי אינה מדוייקת אלא משוערת. מה הולך לאיבוד?

מנהל פורום תזונה טבעית