שתי שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/07/2015 | 10:22 | מאת: גלית

הי שתי שאלות בקשה- שאלה ראשונה- אני נוהגת לבשל את הקינואה כמו שמבשלים פסטה. אני מרתיחה עם הרבה מים וכשזה רך אני מסננת את המים. האם בשיטה כזאת אני מאבדת מהערכים התזונתיים של הקינואה? כי חלק עוברים למים ואני שופכת את המים.. שאלה שניה, האם גדילן/שן הארי גורמים לתלות? המליצו לי עליהם כחלק מזירוז תהליך ניקוי הכבד ואני חוששת שאם אצרוך ואפסיק זה ישבש לי את פעילות המעיים. האם בכלל מומלץ לצרוך אותם? תודה

05/07/2015 | 07:53 | מאת: טובה בר-שאן

גלית שלום קינואה מבשלים כמו אורז . שוטפים הייטב ואז על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים . 2. שינן וגדילן לא גורמים לתלות . תפקידם הוא ניקוי כבד . הפסקתם לא יפגע לך בתפקוד המעיים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית