תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/06/2015 | 17:52 | מאת: יוני

היי אני בן 32 בריא בדרך כלל בעקבות בעיות במהגנון הבליעה שהתפתחו כנראה מריפלוקס היה לי קושי בבליעה מה שהוביל לתזונה של 1000-1300 קלוריות ליום (רק יוגורטים ומעדני חלב) במשך 3 חודשים וכמובן ירידה חדה במשקל 12 קילו עכשיו הכול הסתדר והשאלה שלי היא האם אוכל לחזור לתזונה של מאכלים קשים כגון בשר ירקות ולחם באופן מהיר או שעליי לעשות זאת בהדרגה? והאם אוכל לחזור ישר לצריכה נורמלית של קלוריות )2000-2500) ישר או שבהדרגה בכדי לא להעמיס על הגוף שיתרגל לתת תזונה?

10/06/2015 | 07:52 | מאת: טובה בר-שאן

יוני שלום בוודאי שאתה יכול לחזור לתזונה רגילה תתחיל עם ארוחות קטנות ולא כבדות המלצתי שתפנה לתזונאית שתבנה איתך תוכנית טיפולית בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית