תזונה מתאימה לבעיות במפרקים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/06/2015 | 09:37 | מאת: יעל

שלום רב, אובחנתי כסובלת מניוון ושחיקת סחוס במפרק אצבעות הידיים. הראומטולוג נתן לי כדור בשם דיאטרים, שלא ממש עזר.לקחתי גם אומגה 3 ומגה גלופלקס ללא שיפור. שמעתי שאולי יש תזונה מתאימה לבעייתי. אולי להמנע מסוגי מזון מסויימים. האם ידוע משהו בנושא? אציין שאני בת 60, פעילה בספורט ומפעילה את הידיים למרות הכאבים. אודה לתשובה.

10/06/2015 | 07:57 | מאת: טובה בר-שאן

יעל שלום אכן כן ינה תזונה אנטי דלקתית שבה מורידים מזונות כמו הסולניים ומעשירים את הגוף במזונות מרפאים המלצתי שתפני לתזונאית שתבנה לך תוכנית טיפולית עם תזונה וצמחי מרפהא כמו כורכום או בוסווילה . את יכולה אם את רוצה לדבר איתי בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית