כוסמת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/05/2015 | 13:02 | מאת: שרי

שלום, האם יכול להיות שכוסמת עושה לי פריחה בור הפנים? אני סובלת לאחרונה מפצעונים בעור הפנים וזה נראה חצי פריחה וחצי אקנה ותוהה אם זהבגלל הכוסמת שלאחרנה התחלתי לצרוך הרבהממנה. צורכת כ 350 גרם כוסמת ביום. 350 גרם לפני בישול(כמובן שאני מבשלת אותה). תודה

30/05/2015 | 14:10 | מאת: אביטל זלצר

שרי שלום כוסמת לא אמורה לגרום לתופעות שאת מציינת. יחד עם זאת, כדי לדעת בוודאות ניתן לבצע בדיקת אלרגיה לכוסמת או להפסיק לצרוך לשבועיים שלושה ולבדוק אם יש הטבה במצב העור. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית