דיאטת דש כמוסות דיילי פורמולה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/04/2015 | 16:11 | מאת: סימן טוב

לפני למעלה מחצי שנה ראיתי פרסום של דיאטת דש , פניתי אליהם קיבלתי הסבר טלפוני ורכשתי את הדיאטה. קיבלתי ספר עב כרס המסביר את עקרונות הדיאטה וכן 8 קופסאות של כמוסות, בימים אלה סיימתי את הכמוסות ומאז ירדתי כ- 8 ק ג , לא הסתייעתי ביועצות של דש רק הקפדתי להוריד כמויות ואכילת מס ארוחות קטנות. אני מרגיש צורך לרדת עוד לפחות 10 קג האם . מומלץ שאמשיך להשתמש בכמוסות. שקלתי 120 והיום 112 .

15/05/2015 | 00:04 | מאת: אביטל זלצר

סימן טוב שלום קראתי באתר שלהם, עושה רושם שכל המוצרים שלהם מבוססים על צמחי מרפא טבעיים ולכן אין כל בעייה להמשיך וכמובן להישאר כל הזמן במעקב של נציגי החברה ולבצע בדיקות רפואיות של פרופיל שומנים בדם ותפקודי כבד. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית