אכילה מרובה של עגבניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/04/2015 | 10:53 | מאת: איריס

הבוקר אכלתי קערית עגבניות שרי ואני מרגישה ממש לא טוב נראה לי כי יש קשר מה עושים אני עם בחילות חזקות וכאבי בטן

25/04/2015 | 22:07 | מאת: אביטל זלצר

איריס שלום העגבנייה הינה חומצית מאוד ומכאן שאם אכלת כמות גדולה את חשה ברע. כמו כן, היא שייכת למשפחת הסולניים (כמו הפלפל,חציל ועוד...) ולא מומלץ לצרוך מהם כמויות רבות, בעיקר אם הם ירוקים. אכלי מזונות בסיסיים או תני מנוחה לקיבתך ושתי תה צמחים ומים ומחר בבוקר יום חדש. להבא, השתדלי לאכול במינונים יותר מתונים. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית