אבוקדו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/04/2015 | 10:43 | מאת: מיכל

שלום בהנחה שאין לי בעיות השמנה או נטיה מהשמנה. האם זה מותר/בסדר לאכול 2 אבוקדן קטנים ביום אטו אחד ממש גדול? אני מאוד אוהבת אבוקדו אבל שמעתי מפי כמה שאין לאכול יותר מצחי אבוקדו ביום. אני לא יודעת אם ההמלצה הזאת היא כי זה פרי משמין או כי הוא בעל תכולת שומן גבוהה. אך ידוע לי שהשומן שלו מאוד בריא. אז אם אין לי נטיה להשמין-0 האם זה בסדר לאכול הרבה ממנו?

23/04/2015 | 04:09 | מאת: טובה בר-שאן

מיכל שלום זה מצוין לאכל אבוקדו ליום כיוון שהשמנים שבו בריאים מאוד חג עצמאות שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית