אצות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/04/2015 | 21:26 | מאת: מעיין

שלום רב אני מאוד רוצה לצרוך אצות למען בריאותי על בסיס יומי... הבעיה היא שבחנויות טבע באזור מגורי נתקלתי במוצרי אצות(כמו אבקה) שמאוד יקרים לי. האם תוכלו לייעץ לי איך והיכן לרכוש אצות איכותיות לאכילה לא בעלות גבוהה במיוחד? ברצוני לציין שמאוד חשובה לי האיכות הבריאותית עד כמה שאפשר באצות בלי להתרושש... המון תודה

23/04/2015 | 04:10 | מאת: טובה בר-שאן

מעיין שלום לצערי הרב כל אוכל המוגדר כבריא יקר . לכן אנני יכולה להמליץ לך על מוצר זה או אחר בברכה ובהצלחה חג עצמאות שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית