לחץ דם ועוד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/04/2015 | 01:19 | מאת: דנה

שלום לשתי המומחיות יש לי כמה שאלות 1 לאחרונה יש לי קפיצות לחץ דם אמנם לא גבוה בצורה מוגזמת אך גורמות לי כאבי ראש עזים (140על 90 בערך )האם יש צמחי מרפא שמטפלים בזה ? יש לציין שבאופן כללי אני לא סובלת מלחץ דם אבל יכול להיות שאני מפתחת את זה לאט לאט 2 האם עליה בלחץ ם קשורה למחזור ? למיגרנה ? 3 שאלתי בעבר אך לא עניתם לי - האם מותר היום לאכול ביצים טריות ( ללא בישול ) רגילות מהסופר לא אורגניות ? 4 לפעמים אני רואה שברשימת סימון תזונתי במוצרים שונים מופיע ערך של כולסטרול למרות שהמוצר לא מכיל רכיבים מן החי גם לא ביצים מה ההסבר לכך ? 5 מה הטיפול האלטרנטיבי למיגרנות? תודה על התשובות

17/04/2015 | 03:49 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום 1.אחד מצמחי מרפא להורדת לחץ דם הוא תמצית עלי זיית . 2.עליה בלחץ דם יכולה להיות קשורה לשינויים במחזור ומיגרנה . 3.ניתן לאכל ביצים טריות אך תמיד יכול להיון סיכון לסלמונלה. 4. אחד מהטיפולים למגרנה הוא מגנזיום שמרפה ומרגיע. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית