תולעים ירוקות בחסה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/04/2015 | 15:55 | מאת: טל

היי שלום קניתי חסה אורגנית ומצאתי שם, למזלי לפני שחתכתי ואכלתי, תולעים ירוקות. אין לי איך לתאר כמה זה הגעיל אותי. מאז אני קונה רק חסה לא אורגנית, אבל השאלה שלי היא האם יש דרך להיפטר מהתולעים הירוקות ובכלל מחרקים ואיך שוטפים בצורה קלה ומהירה חסה אורגנית, תודה ויום טוב

16/04/2015 | 12:35 | מאת: אביטל זלצר

טל שלום עד כמה שזה ישמע מגעיל...מה שטוב לתולעים טוב גם לנו.... את יכולה לרכוש מוצר טבעי אורגני לרחיצת פירות וירקות, למלא קערה במים עם הסבון המיוחד ולהשרות מספר דקות. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית