היכן לרכוש תה?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/04/2015 | 17:20 | מאת: מעיין

שלום רב אני חובבת תה, שותה כל יום תה צמחים ותה ירוק. אני מעוניינת להתחיל לרכוש תה ברשת אבל לא יודעת באיזה אתרים אמינים לרכוש סוגי תה שונים וטובים לבריאות. האם תוכלו להמליץ לי על אתר/ים טובים ואמינים שאוכל לרכוש תה? עליי לציין שבהרבה תוכניות טלוויזיה מהעולם ממליצים על סוגים שונים של תה בריאים מאוד שלא אוכל לרכוש בסביבת ביתי, ולכן ארצה לרכוש אותם ברשת. אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן הכי בטוח לרכוש תה ברשת. תודה גדולה !!

16/04/2015 | 12:33 | מאת: אביטל זלצר

מעיין שלום אני לא מומחית גדולה לענייני רכישות ברשת. יש חברה שנקראת פוקה pucka שלדעתי ניתן לרכוש את סוגי התה שלה באינטרנט. התה ידוע כאיכותי מאוד. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית