רוטס HR אלטמן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/04/2015 | 16:28 | מאת: בר

מה ההמלצות כרופא לגבי רוטס HR ויטמינים-אלטמן ? חשוב לי לציין שאין לי נשירת שער , אני בת 20 ובדיקות הדם שלי טובות לא חסרים ויטמינים ואופן משמעותי . אני אוכלת בריא ולא מרבה באכילת פרות . האם אוכל ליטול כמוסה אחת ביום ? אני ממש רוצה שהשער שלי יארך הוא כמעט 3 שנים לא ארך כלל ואם כן הוא מאוד שרוף למרות כל המסכות הטבעיות . תודה מראש , בר.

08/04/2015 | 11:18 | מאת: שרית

הויטמינים האלה מתאימים בעיקר למי שיש לו שיער דליל, זה עושה את העבודה, אבל אני לא יודעת עד כמה יתאים למה שאת מתארת. תראי, בעקרון הוא מכיל אבץ שטוב לבריאות השיער, אבל מנסיוני יתאים לך יותר HNS קומפלקס, היא מכילה הרבה יותר ויטמינים ומינרלים ששומרים על השיער וגם מטפחים אותו ומחזקים אותו. חוץ מאבץ זה גם מכיל נחושת, סליקה ול-פורלין ול-ליזין שעוזרות ביצירת שכבות קראטין (החומר שאיתו עושים החלקה משקמת לשיער). לדעתי זה יניב תוצאות הרבה יותר טובות בשבילך

מנהל פורום תזונה טבעית