רמת טריגליצרידים גבוהה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/03/2015 | 20:58 | מאת: עובדיה

שלום, מה אני יכול להוסיף לתפריט האוכל שיוריד את רמת הטריגליצרידים * לציין כי יש לי סכרת

02/04/2015 | 09:08 | מאת: אביטל זלצר

עובדיה שלום הטריגליצרידים הינם מדד לאיכות וסוג המזון שאתה צורך.שהרי הוא מודד את כמות השומנים שנמצאים ברגע זה בדמך.אי לכך, מומלץ שתימנע מתזונה המכילה שומנים ותחליף אותה בקטניות, דגנים, ירקות ופירות-אגוזים וזרעים- תזונה שבהחלט תטיב גם עם הסוכרת שלך מאחר וברובה בנויה על מדדי אנדקס גליקמי נמוכים המומלצים לחולי סוכרת.העדף מנת דג על מנה בשרית ואם כבר דג, רצוי שיהיה מהים הצפוני(כמו סלמון מקרל, הליבוט, קוד). הקפד לצרוך הרבה עלים ירוקים. שתה 2 ליטר מים נקיים ביום. תוך חודש...קרוב לוודאי תוכל לראות את השינוי בבדיקת הדם אלא אם מדובר בפתולוגיה אחרת. בברכה וחג שמח אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית