חלבון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/03/2015 | 13:01 | מאת: משה

שלום שמתיחסים לכמות בטבלאות מדובר על מזון מבושל או עם הקליפה? והיכן ניתן למצוא אתר אמין? לערכים אלו? ושאלתי כמה חלבון יש בכוס קינואה? לפני הבישול וכמה חלבון יש בכוס אמרנט?לפני הבישול או שתמיד הנתונים לאחר בישול . 3)כמה חלבון יש ב5 אגוזי מלך קלופים שלמים ומה להוסיף למנה זו לקבל חלבון שלם לאותו יום ? תודה לכל 3 התשובות

29/03/2015 | 05:56 | מאת: טובה בר-שאן

שלום ישנו ספר מצוין של יעקוב אילני ערכם התזונתי של המזונות שם תמצא את כל מה שאתה מבקש לאגוזי מלך אתה צריך להוסיף דגן מלא או קטנית כדי לקבל חלבון מלא בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית