יש לי התקבצויות בלילה, ברגליים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/03/2015 | 23:24 | מאת: vitamin e

כאשר זה חזק מאד לוקחת evigel 200. אני על eltroxin + estrofem גיל 70. מותר לי לוקחת כל יום evigel? האמת שכבר לפני 10 שנה הרופא שלי אמר לוקחת כל יום אבל אני לא אוהבת לוקחת תרופות. ההתקבצויות כבר קשות מידי בשבילי:)זה קורה כנראה מקור ברגליים וכאשר מתחלף המזג אוויר - הגיוני?

24/03/2015 | 11:38 | מאת: טובה בר-שאן

vitamin e שלום האם את סובלת מבעיות של בלוטת תריס ? ולא לוקחת את התרופות זה שלעצמו גורם להתכווצויות חזקות מאוד כיוון שהורמון אלטרוקסין חשוב מאוד לחילוף חומרים בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית