שאלות לשתי היועצות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/03/2015 | 18:59 | מאת: דן

שלום רב אם אני רוצה לקבל 40-35 גרם חלבון ליום משקדים כמה לאכול מכול סוג ---ביחידות? ואם משלב כוס גרעינים לבנים ושחורים עם קליפה באותו יום כמה שקדים ביחידות שלא העמיס על הקיבה ?? אך אקבל את מנת החלבון ליום. ביום אחר : אם מצרף פיסטוק עם קליפה כמה יחידות לצרף לשקדים וגרעינים? תודה

24/03/2015 | 11:33 | מאת: טובה בר-שאן

דן שלום לא הבנתי את שאלתך חלבון ליום הוא מצטבר משילוב בין דגנים וקטניות אגוזים וקטניות אכילת רק שקדים נותנת למעשה חלבון חסר שלא מספיק בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית