ביצים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/03/2015 | 17:47 | מאת: דוד

שלום רב! מהי ההשפעה המיידית של אכילת ביצים על גוף האדם .ידוע שיש בביצה מרכיבים מאוד חיוניים לגוף החלבון למשל , אם נבצר ממני לאכול ביצים למשך חודש (מסיבות כלשהן)האם זה יכול לגרום נזק כלשהו? . ומה קורה אם לא אוכלים ביצים בכלל \יש תחליף כלשהו כמו ויטמין מסוים או מאכל שכן יכול למלא את החסר? אשמח לתשובה מנומקת תודה דוד

14/03/2015 | 11:08 | מאת: טובה בר-שאן

דוד כפי שאמרת חלבון הוא מאוד חשוב לגוף אבל אתה מקבל חלבון גם ממזונות אחרים כמו למשל מגדרה או חומוס עם טחינה . כך שאם לא תאכל ביצה זה לא חייב לפגוע בך בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית