הבדל בין תזונאית קלינית ותזונאית תבעית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/03/2015 | 23:09 | מאת: ריטה

שלום אני קראתי הרבה על הנושא ועדיין לא כל כך ברור לי מה הבדל בין תזונאית קלינית ותזונאית טבעית, בעיקר הבדל במקומות עבודה? ומה באמת כדאי? כי תואר ותעודה זה כמעט אותם שנות לימוד-3 לתעודה ו3 וחצי לתואר. תודה מראש

09/03/2015 | 06:25 | מאת: טובה בר-שאן

ריטה שלום רוב תחומי הטיפול בין שתי התזונאיות זהים תזונאית טבעית מטפלת בנוטריאנטים טבעיים כולל צמחי מרפא ותוספי תזונה גם כך התזונאית הקלינית , רק שכאן ההתמקדות היא טיפול במחלות בתזונה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

09/03/2015 | 21:00 | מאת: ריטה

תודה רבה

מנהל פורום תזונה טבעית