קפסולות דיטטת דש - מתי וכיצד לבלוע את הקפסולות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/02/2015 | 00:47 | מאת: ***

יש ברשותי את הפורמולות של דיאטת דש אך לא ברור לי מתי, איך, כמה פעמים ביום לצרוך, והאם לפני או אחרי האוכל? בנוסף, על מנת שהתהליך אכן ישרת את המטרה שלי שהיא ירידה במשקל, האם יש איזשהם הנחיות, דגשים, או מזונות / תפריט מסויים שיש לעמוד בו על מנת להבטיח תוצאות? אשמח לשובה, תודה

21/02/2015 | 07:52 | מאת: טובה בר-שאן

*** שלום לגבי הפורמולה תתיעץ אם האנשים שנתנו לך כי אן לי מושג מה יש לך חשוב מאוד לאכל ירקות עלים ירוקים אגוזים קטניות פרות ודגנים מלאיפ בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית