תזונה לבעיות במפרקים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/02/2015 | 21:14 | מאת: יעל

שלום רב, שמעתי ששנוי בתזונה שלי יכול לעזור לי בבעיית המפרקים. אני סובלת מהסתיידות במפרקי אצבעות הידיים. יש קשיון בבוקר, ובמשך היום, כאבים ואי נוחות בקיפול והנעת האצבעות. נאמר לי שאתייעץ עם נטורופט, כי יש מאכלים מסויימים שלא טובים למצב שלי. האם נכון? ואם כן, האם תוכלו לכוון אותי בתזונה נכונה להקלה על הבעיה ? האם יש מזונות המחמירים את התופעה? תודה מראש על התשובה.

16/02/2015 | 06:44 | מאת: טובה בר-שאן

יעל שלום מזונות דלקתיים כמו סוכר מלח וכמות גדולה של בשר כן ירקות ממשפחת הסולנים תפוחי אדמה ,חצילים, עגבניות ,ופלפלים מחמירים את הסימפטומים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית