למה אני עולה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/02/2015 | 18:41 | מאת: חסוי

שלום לך!!!!!!!! [email protected] אני בן 64 גובה 185 עד לפני שנתיים שקלתי 101 ק"ג פצחתי בדיאטה שאני מצרף וירדתי עד 84 ק"ג מאז אני ממשיך את אותה דיאטה באדיקות ולא משנה גם במהלך הרגיל לצערי ב3 חודשים האחרונים עליתי 5 ק"ג בלי שנוי הדיאטה למה? להלן הדיאטה בוקר 4 חתיכות לחמית עם חומוס קל של 150 קרלוריות וקפה צהרים סלט ירקות 500 בתוספת חצי פרוסה לחם ערב ב-8 סלט ירקות 500 בלילה מנשנש בתפוח וזהו -לא אוכל יותר כלום למה עליתי את ה 5 ק"ג?

05/02/2015 | 22:53 | מאת: אביטל זלצר

חסוי שלום אני ממליצה לך בחום לגשת לתזונאית טבעית/ נטורופתית ולאזן מיידית את התפריט שלך. יש בו חוסרים בעיקר של חלבון ושומנים בריאים ולאורך זמן יכולות להיווצר בעיות מיותרות. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית