נבטים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/01/2015 | 13:04 | מאת: s

היי יש לי כמה שאלות לגבי נבטים-(חמניות, ברוקולי,סלק וכד....) 1- האםהם נחשביםלמזון על ובאמת כה בריאים? 2- כמה קלוריות יש ב 100 גרם נבטי חמניות? 3- האם נכון שנבטי חמניות נחשבות להכי בריאות מכל סוגי הנבטים? 4- אשמח לקבל קישור לטבלה בה מופיע הערך הקלורי ל 100 גרם של כל סוג נבט.. בבקשה תענו לי על כל שאלה בנפרד כדי שיהיה לי מסודר וברור. תודה :)

01/02/2015 | 06:29 | מאת: טובה בר-שאן

s שלום 1. אכן כן הנבטים מאוד בריאים 2. כל בהבטים נמטיינים לכל אחד עיש סוגולות אחרות להלן האתר בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן http://www.fitlife.co.il/archives/3841

מנהל פורום תזונה טבעית