ריח גוף בעקבות אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/01/2015 | 11:23 | מאת: אייל

שלום, אני בן 27, סובל שנים מריח גוף רע שמופרש מהזיעה. זה כנראה נובע ממה שאני אוכל מכיוון שאני מקפיד על הגיינה ובדיקות הדם שלי תקינות. ניסיתי להוריד מספר מאכלים מהתפריט ולשתות הרבה מים אך זה עדיין לא עוזר. 1. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי איך לחלק את קבוצת המזונות שאני מוריד כדי לנסות לגלות מה הגורם לבעיה, האם כדאי להוריד את הכל ולהוסיף בהדרגה מאכלים, או להתחיל שאוכלים את הכל ובהדרגה להוריד מאכלים. 2. מרגע שמורידים מאכל מסויים מהתפריט, בהנחה שהוא באמת הגורם לבעיה, תוך כמה זמן אמורים להרגיש את השיפור בריח הגוף? המון תודה לכולם :)

27/01/2015 | 05:45 | מאת: טובה בר-שאן

אייל שלום אכן יש מס' מאכלים הגורמים לריח גוף שום בצל חילבה עמבה בברכה טובה בר- שאן

27/01/2015 | 05:45 | מאת: טובה בר-שאן

אייל שלום אכן יש מס' מאכלים הגורמים לריח גוף שום בצל חילבה עמבה בברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית