טיגון בצל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/01/2015 | 14:56 | מאת: מיכאל

היי מהי הבעיתיות של טיגון בצל במים (במקום בשמן)? (ואם אין בעיה אז למה לא לעשות כך?) האם ערכו התזונתי של הבצל נהרס בטיגון? תודה

20/01/2015 | 08:40 | מאת: אביטל זלצר

מיכאל שלום חלק מהערכים של הבצל אכן נחרסים בחימום/טיגון. אם יש הכרח לטגן, בהחלט עדיף לעשות זאת עם מעט מים או עם כפית של שמן קוקוס או דקל הידועים כמתחמצנים בטמפרטורות גבוהות במיוחד (מעל 200 מעלות). בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית