רפלוקס שמתעורר פעם-פעמיים בשנה עם כאבים בושט.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/01/2015 | 12:32 | מאת: מאיה

אני מודעת לבעיה שלי..אבל מידי פעם חוטאת ואוכלת מטוגן(קצת יותר מדי) ואז מתחיל לי צריבה ואם אני מפספסת את הטיפול בה במיידי. מתחיל כאב שלא מרפה לתקופה של חודש/חודשיים של דקירה באזור הושט לקיבה וזה כואבבב. שאלתי: האם לתזונה הטבעית יש מקום בהתקפים האלה? פרי/ירק/צמח שיכול להקל לרפא ולהועיל. תודה וסליחה על המגילה

20/01/2015 | 08:44 | מאת: אביטל זלצר

מאיה שלום חסרים כאן נתונים רבים כדי לדייק את תשובתי...על פניו לתזונה בדרך כלל יש מקום מרכזי בכל הקשור לסימפטומים של מערכת העיכול כל שכן, המצב אותו את מתארת כאן נגרם בעצמו מתזונה לקוייה. אין פתרונות קסם ,אולם אם אבחון נכון של הבעייה, ניתן אולי להרכיב פורמולת צמחים ולהקפיד על תזונה נבונה יותר בזמן התקפים. עצתי לך הינה לפנות לנטורופתית או תזונאית טבעית , לאבחן ולטפל. בברכת הצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית