האם אני בסיכון לטרשת עורקים ולהתקף לב?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/01/2015 | 07:13 | מאת: אבי

האם לפני התוצאות אני לא בריא? CHOLESTEROL 232.2 mg/dl TRIGLYCERIDES 142 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 162.8 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 191 mg/dl

20/01/2015 | 08:53 | מאת: אביטל זלצר

אבי שלום פרופיל שומנים יכול בהחלט להיות סימן לסיכון ויחד עם זאת הוא מדד אחד. הסיכון לפתח מחלות לב וטרשת נובע מסוכר גבוה בדם (עמידות לאינסולין), עישון, השמנת יתר, גנטיקה וחוסר פעילות גופנית. מתמונת פרופיל השומנים שאתה מציג כאן לא ניתן לקבוע שאתה לא בריא!!! אבל אם גם הסוכר גבוה, אתה מעשן ובעודף משקל אזי התמונה כבר שונה כפי שהסברתי. בערכים שהצגת כאן,ניתן לטפל די בקלות. כפי שטובה כתבה...תזונה בריאה לרבות הורדת מאכלים שומניים ממקור החי וריבוי פעילות גופנית. בברכת יום נפלא אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית