האם יש מאכלים שאסור לי לאכול?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/01/2015 | 07:57 | מאת: אבי

אני בחור בריא בן 25. אני אוכל רק אוכל בריא ולא נוגע בפחמימות בכלל לא לחמים ובצקים. ה-BMI שלי בטווח התקין. האם יש מאכלים שאסור לי לאכול? CHOLESTEROL 232.2 mg/dl TRIGLYCERIDES 142 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 162.8 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 191 mg/dl

10/01/2015 | 10:12 | מאת: טובה בר-שאן

אבי שלום הכולסטרול הרע שלך גבוה והכולסטרול הטוב שלך נמוך המלצתי לא להסתפק בהמלצות הפורום וללכת לתזונאית שתרכיב לך תוכנית תזונתית . בגדול חשוב שתעשה ספורט ותוריד מוצרים מהחיי עם הרבה ירקות ופירות בהצלחה בברכה טובה בר- שאן בברכה וב

מנהל פורום תזונה טבעית