חיזוק מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/01/2015 | 19:35 | מאת: רינת

שלום רב. רציתי לדעת איזה מוצר מומלץ לצרוך לחיזוק המערכת החיסונית בחורף? בבית טבע אחד המליצו לי על "פרוטק פלוס" של אלטמן ובבית טבע אחר טענו ש"אונה דה גאטו" יותר יעיל ממנו. אני מבולבלת- מה יותר יעיל? על מה את ממליצה? מה באמת שווה את המחיר? בתודה מראש ושבת שלום, רינת.

01/01/2015 | 19:39 | מאת: רינת

יש לציין שאני בת 34, נוטלת תרופות: זיפרקסה, סרנדה ודפלפט כרונו. שוב תודה רבה.

08/01/2015 | 20:33 | מאת: אביטל זלצר

רינת שלום שני המוצרים שציינת מחזקים ותומכים במערכת החיסון. לי יש ניסיון מצויין עם האוניה דה גאטו. היתרון שלו הוא היכולת שלו למנוע וגם לטפל במצבים אקוטיים. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית